Over ons

Mark en Hans

Wij zijn twee ervaren en gedreven rekendocenten die jaarlijks meer dan 400 leerlingen in de klas hebben. Wij zijn er van overtuigd en hebben ervaren, dat iedere leerling zijn rekenniveau kan verbeteren. Alles valt of staat met de juiste motivatie, verschillende werkvormen, voldoende training en begeleiding in de kracht van de leerling.

Het plezier dat wij beleven aan lesgeven en het zien van de succeservaringen van de leerlingen hebben ons geïnspireerd tot het ontwikkelen van deze Rekenspellen. Cijferstorm hebben wij ontwikkeld om de basisbewerkingen van de leerlingen te verbeteren. Daarnaast kwamen wij erachter dat het ook in de huiselijk sfeer heel goed werd ontvangen. Ook oma‘s hebben dit besteld om het met hun kleinkinderen te spelen.

Rekenduo, op vier verschillende niveaus, hebben wij ook ontwikkeld om te helpen bij het opbouwen van een begrippenkader. Hiermee worden de verschillende domeinen in beeld gebracht, en wordt het memoriseren van de begrippen bewerkstelligd en helpt het de speler beter te kunnen rekenen.

Ga naar Rekenduo.nl